НАЈНОВА ВЕСТ: ГОЛЕМИ ПОПЛАВИ ВО БИХ!

објавено на:

25 Фев 2024

од:

сподели:

За жал се случи тоа што се најавуваше, критична е состојбата на југот од Херцеговина во моментов, обилните врнежи од дожд веќе условуваат големи поплави
Фото и многу повеќе информации на BHMETEO.ba

За нови, детални и по потреба обновени метео информации, следете го официјалниот фејсбук профил на Славчо Попоски тука!

Можете да ме следете и на инстаграм slavchopoposki!

За нови или обновени метео информации, следи ме на социјалните медиуми.За нови или обновени метео информации, следи ме на социјалните медиуми.