Австралиска телевизија давала временска прогноза на македонски јазик

објавено на:

03 Фев 2024

од:

сподели:

Како изгледало презентирањето на временската прогноза во градовите низ Австралија, според ова видео од раните 80-ти години.

 

За нови или обновени метео информации, следи ме на социјалните медиуми.За нови или обновени метео информации, следи ме на социјалните медиуми.