РАНО МЕТЕО ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Понеденик навечер и во вторник влажен и студен бран ќе ја зафати Македонија!

објавено на:

01 Мар 2024

од:

сподели:

НАЈАВА: Нов влажен, но овој пат и значително постуден воздушен бран очекуваме во понеделник доцна попладне, ноќта кон вторник и во вторник – Очекуваме обилни врнежи од дожд, снег и значителна снежна покривка!

Заследете ја мојата официјална фејсбук страница Славчо Попоски – МЕТЕО Прогнозер и мојот официјален инстаграм профил https://www.instagram.com/slavchopoposki/

Снег се очекува  и на планинските превои, а не се искалучува можноста снежната граница да се спушти и до околу, па и под 1000 метри надморска височина.

Детална анализа околу ова најдоцна до утре!

 

Заследете го мојот официјален инстаграм профил https://www.instagram.com/slavchopoposki/
Исто така следете го и мојот официјален фејсбук профил и мојата официјална фејсбук страница Славчо Попоски – МЕТЕО Прогнозер  
Фејсбук профил: Славчо Попоски

За нови или обновени метео информации, следи ме на социјалните медиуми.За нови или обновени метео информации, следи ме на социјалните медиуми.