Дали во последната декада од месец февруари зимата ќе го покаже своето вистинско лице кај нас?!

И понатаму нумеричките модели во последната декада од овој месец даваат сигнали за големо заладување и обилни врнежи од снег во најголемиот дел од регионот, но и во Македонија.

Со ова зимата ќе го покаже своето вистинско лице.

Инаку изминатиот подолг период сме сведоци на натпросечно топло време и недеостаток на снег. Се надеваме дека во последната декада од овој месец ќе го имаме во изобилство насекаде во регионот, но и во Македонија.

Сотојбата и понатаму будно ќе ја следиме  и ќе информираме!

 

За нови, детални и по потреба обновени метео информации, следете го официјалниот фејсбук профил на Славчо Попоски тука!

Можете да ме следете и на инстаграм slavchopoposki!

За нови или обновени метео информации, следи ме на социјалните медиуми.За нови или обновени метео информации, следи ме на социјалните медиуми.