БАБА МАРТА НЕПРЕДВИДЛИВА: Средината на следната седмица ни доаѓаат утрински мразеви?!

објавено на:

16 Мар 2024

од:

сподели:

Е тоа тие баба Марта, многу променлива и непредвидлива.

Барем одсега гледано, средината на следната седмица ни носи појава на мраз во утринските часови на многу места низ Македонија. Плавата боја означува умерен мраз, додека зелената боја слаб мраз….појава на утрински мразеви (релативно слаби) ќе има насекаде во регионот.

Заследете ја мојата официјална фејсбук страница Славчо Попоски – МЕТЕО Прогнозер и мојот официјален инстаграм профил https://www.instagram.com/slavchopoposki/

Состојбата ја следиме…

 

За нови, детални и по потреба обновени метео информации, следете го официјалниот фејсбук профил на Славчо Попоски тука!

Можете да ме следете и на инстаграм slavchopoposki!

За нови или обновени метео информации, следи ме на социјалните медиуми.За нови или обновени метео информации, следи ме на социјалните медиуми.