Заврна снег во соседна Бугарија!

објавено на:

04 Сеп 2023

од:

сподели:

Студениот фронт од север кој го зафати целиот балкан, услови врнежи од снег на највисокиот планински врв “Мусала” во соседна Бугарија. Воедно овој врв е највисок на балканот.

Вака изгледа планинскиот врв “Мусала” денес:

На овој планински врв во Бугарија снегот не е ретка појава во овој период од годината, и ова лето по трет пат врне снег.

 

 

  • За нови, детални и по потреба обновени метео информации, следете го официјалниот фејсбук профил на Славчо Попоски тука!
  • Можете да ме следете и на инстаграм slavchopoposki!

За нови или обновени метео информации, следи ме на социјалните медиуми.За нови или обновени метео информации, следи ме на социјалните медиуми.