За Meteoalarm.mk

Јас сум Славчо Попоски, метеоролог кој со оваа работа се занимава повеќе од 8 години, оваа наука ја научив релативно сам или со мала помош од колегите од соседството. Мојата цел е граѓаните редовно да ги информирам со најпрецизните и најреални метео анализи.