(ВИДЕО) Славчо Попоски за Клан Македонија: Краткотраен студен бран, па повторно пролетни температури – Но ќе имаме чести врнежи

објавено на:

22 Мар 2024

од:

сподели:

Тука можете да го погледнете целото мое денешно гостување на националната телевизија Клан Македонија, во утринската емисија “Првиот час”, каде зборувам за Метеоролошкиот медиум “Метео Аларм , како и за тоа какво време не очекува за време на овој викенд, но и следната седмица:

 

 Занимливости

  • 19 Јул 2024

    Центарот за управување со кризи (ЦУК) информира дека има активни 13 пожари, од вкупно 28-те пожари на отворено во последното деноноќие, што се во општините: - Општина Чашка с.Јаболчишта и с.Дреново врв Лисец (високостеблеста вегетација) -Општина Велес кај с. Калањево (нискостеблеста шума) -Општина Росоман кај с.Сирково и с. Подлест (нискостеблеста шума и ниска вегетација) - Општина Студеничани место викано [...]