ТОПЛОТО ВРЕМЕ ПРОДОЛЖУВА ВО МАКЕДОНИЈА: Денеска се измерени максимални 28 степени

објавено на:

02 Апр 2024

од:

сподели:

Топлото време продолжи и во текот на денешниот изминат ден во Македонија, но со тоа што на повеќе места беа забележани малку пониски температури за разлика од изминатиот викенд.

На табелата подолу можете да ги погледнете денешните максимални дневни температури измерени низ Македонија, и тоа на мерните станици на (УХМР)

Температурите се измерени во 17 часот.

Сега уште еднашка да се потсетиме на нашата најнова метео анализа 👇

Насловната фотографија e превземена од Patuvanja.mk

 

За нови или обновени метео информации, следи ме на социјалните медиуми.За нови или обновени метео информации, следи ме на социјалните медиуми.