СВЕЖО, А ПОНЕКАДЕ ДУРИ И СТУДЕНО УТРО ВО МАКЕДОНИЈА: Измерени се -2 степени

објавено на:

03 Апр 2024

од:

сподели:

Утринава е релативно свежо насекаде низ Македонија, дури понекаде, особено на повисоките места и на планините и студено, каде се измерени и минусни температури на воздухот.

Во продолжение, на табелата подолу погледнете ги измерените денешни минимални температури на воздухот низ Македонија во 8 часот, и тоа на мерните станици на (УХМР)

Најтопло утринава е во Гевгелија, каде се измерени 11 степени.

 

За нови или обновени метео информации, следи ме на социјалните медиуми.За нови или обновени метео информации, следи ме на социјалните медиуми.