Славчо Попоски за информативното издание на Клан Македонија: Викендов ќе биде многу топол, од утре доаѓа “Облак со прашина и песок од Сахара”

објавено на:

30 Мар 2024

од:

сподели:

За денешните информативни изданија за националната телевизија Клан Македонија, изјавив дека викендов ќе биде многу топол, а од утре ни доаѓа  и оној најавен “Облак со Сахарска прашина и песок”.

Мојата изјава за Клан Македонија можете да ја погледнете на линкот подолу 👇Занимливости

  • 19 Јул 2024

    Центарот за управување со кризи (ЦУК) информира дека има активни 13 пожари, од вкупно 28-те пожари на отворено во последното деноноќие, што се во општините: - Општина Чашка с.Јаболчишта и с.Дреново врв Лисец (високостеблеста вегетација) -Општина Велес кај с. Калањево (нискостеблеста шума) -Општина Росоман кај с.Сирково и с. Подлест (нискостеблеста шума и ниска вегетација) - Општина Студеничани место викано [...]