ОСВЕЖУВАЊЕ НА ОВИЕ ЛЕТНИ ГОРЕШТИНИ: Прекрасна снежна бајка која доаѓа од Нов Зеланд!

На овие летни горештини и вториот топлотен бран кој ја зафати Македонија ова лето, редно е да се освежиме со следната прекрасна снежна бајка:

Оваа прекрасна снежна бајка доаѓа од Нов Зеланд.

Уживајте во оваа прекрасна снежна бајка од Нов Зеланд!

Ние за ваква снежна бајка ќе си почекаме уште неколку месеци.

 

 

  • За нови, детални и по потреба обновени метео информации, следете го официјалниот фејсбук профил на Славчо Попоски тука!
  • Можете да ме следете и на инстаграм slavchopoposki!