НАЈНОВА МЕТЕО АНАЛИЗА: Промена на времето и циклонска активност веднаш по нова година – Ќе има и дожд и снег!

објавено на:

28 Дек 2023

од:

сподели:

(ECMWF) Европскиот центар за среднорочна прогноза и во најновите излези потврдува, промена на времето на Балканот, вклучувајќи ја и Македонија доаѓа веќе од среда 03.01.2024…
Според моменталните анализи со кој располагаме, зимски амбиент на Балканот, вклучувајќи ја и Македонија би можеле да имаме за Бадник и за Божиќ.
  • За нови, детални и по потреба обновени метео информации, следете го официјалниот фејсбук профил на Славчо Попоски тука!
  • Можете да ме следете и на инстаграм slavchopoposki!

За нови или обновени метео информации, следи ме на социјалните медиуми.За нови или обновени метео информации, следи ме на социјалните медиуми.