Искористете ги деновите до недела, од понеделник нови обилни врнежи – Повторно се можни поинтензивни Атмосферски процеси!

објавено на:

07 Мар 2024

од:

сподели:

Веќе од викендов (кој иако стабилен и претежно сув), сепак нов длабок циклон кој од Атлантикот ќе навлезе во западна Европа, ќе предизвика засилување на јужниот ветер кај нас, а исто така од југ ќе дојде до продор на топол воздух и позначителен пораст на температурите, од понеделник нови врнежи, грмежи и услови за нови поинтензивни Атмосферски процеси!
Заследете ја мојата официјална фејсбук страница Славчо Попоски – МЕТЕО Прогнозер и мојот официјален инстаграм профил https://www.instagram.com/slavchopoposki/
Детали околу ова во следните наши метео објави!
Затоа почитувани наши, искористете ги максимално деновите до недела, поради тоа што барем според моменталните следења, следната седмица ќе биде многу нестабилна  и со повеќе врнежи.
Заследете го мојот официјален инстаграм профил https://www.instagram.com/slavchopoposki/
Исто така следете го и мојот официјален фејсбук профил и мојата официјална фејсбук страница Славчо Попоски – МЕТЕО Прогнозер  
Фејсбук профил: Славчо Попоски

 

За нови или обновени метео информации, следи ме на социјалните медиуми.За нови или обновени метео информации, следи ме на социјалните медиуми.