Глобалното затоплување е најголемата лага од којa некој профитира – Слојот на мраз на Акртикот е во постојан раст!

објавено на:

29 Дек 2023

од:

сподели:

Најниски слој на мраз на Арктикот е забележан во 2012 година, а од тогаш па до 2023 година слојот на мраз на Арктикот е во постојан раст, а така ќе продолжи и во следните години! Глобалното затоплување повторно ќе повторам е голема лага од кој некој си се збогатува и полни со пари на оваа голема лага!
Инаку како што и најавивме, јануари и февруари на Балканот ќе бидат снежни со натпросечни врнежи од снег, но секако ќе има и дожд. Промена на времето и циклон кој ќе донесе заладување, дожд и снег се очекува уште во првите денови од 2024 година.
  • За нови, детални и по потреба обновени метео информации, следете го официјалниот фејсбук профил на Славчо Попоски тука!
  • Можете да ме следете и на инстаграм slavchopoposki!

За нови или обновени метео информации, следи ме на социјалните медиуми.За нови или обновени метео информации, следи ме на социјалните медиуми.