(ФОТО) Прекрасниот Охрид во вистинска зимска бајка

објавено на:

24 Јан 2024

од:

сподели:

Изминатиот викенд територијата на Македонија беше зафатена од студен и снежен бран, истиот насекаде донесе врнежи од снег и вистинска снежна бајка.

Фотографиите подолу доаѓаат од прекрасниот Охрид:

 

 

 

За нови, детални и по потреба обновени метео информации, следете го официјалниот фејсбук профил на Славчо Попоски тука!

Можете да ме следете и на инстаграм slavchopoposki!

 

 

 Занимливости

  • 19 Јул 2024

    Центарот за управување со кризи (ЦУК) информира дека има активни 13 пожари, од вкупно 28-те пожари на отворено во последното деноноќие, што се во општините: - Општина Чашка с.Јаболчишта и с.Дреново врв Лисец (високостеблеста вегетација) -Општина Велес кај с. Калањево (нискостеблеста шума) -Општина Росоман кај с.Сирково и с. Подлест (нискостеблеста шума и ниска вегетација) - Општина Студеничани место викано [...]