Детали за тоа колку дожд наврна во вашето населено место во последните 24 часа

Во последните 24 часа продолжи нестабилното време кај нас, па така наврнаа следните количества на воден талог низ државава и тоа во л/м2: Берово 6, Пожаране 6, Тетово 2, Виница 1. На другите места количеството на воден талог беше помало од еден литар.

Температурите на воздухот останаа под просекот за овој дел од годината, па така најсвежо ова утро беше во Крива Паланка каде што беа измерени 6 степени а најтопло беше во Скопје – Петровец каде се измерија 11 степени.

Следете го официјалниот фејсбук профил на Славчо Попоски тука