ВО ЖИВО: ПРЕКРАСНА СНЕЖНА БАЈКА ВЛАДЕЕ ВО АЛПСКИОТ РЕГИОН

Во моментов прекрасна снежна бајка владее во Алпскиот регион, погледнете во продолжение:

Passo delo Stelvio – Италија

Инаку Алпскиот регион понатаму ќе биде на удар на нов снежен бран и интензивни снежни врнежи, особено интензивни снежни врнежи се очекуваат од утре.

За нови, детални и по потреба обновени метео информации, следете го официјалниот фејсбук профил на Славчо Попоски тука