ВЕДНАШ ПО 15 ЈУЛИ СПРЕМЕТЕ СЕ ЗА НОВА ТУРА НА ГОЛЕМИ ГОРЕШТИНИ!

Според најновите анализи со кој ние располагаме, веднаш после 15 јули нашатаа територија ќе биде зафатена од нов бран на МНОГУ ТОПЛА воздушна маса од Африка и од МНОГУ ВИСОКИ температури на воздухот.

Температурите веднаш по 15 јули на многу места ќе надминуваат 30 степени, а во најтоплите предели истите ќе се искачуваат и до 40 степени.

Ув – индекост повторно ќе има ЕКСТРЕМНО ВИСОКА вредност.

Многу подетални информации околу ова ќе имаме во деновите кои се пред нас.

  • За нови, детални и по потреба обновени метео информации, следете го официјалниот фејсбук профил на Славчо Попоски тука
  • Можете да ме следете и на инстаграм slavchopoposki